Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 7 iunie 2024. O echipă de elevi din Constanţa este marea câştigătoare a Competiției internaționale "Mars Innovation Challenge"

Observator de bine, 7 iunie, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 07.06.2024 , 15:02

Observator de bine, știrile zilei de 7 iunie 2024

1) Transformare impresionantă pentru Braşov în numai trei ani. Dacă în 2021 era declarat cel mai poluat oraş din ţară, acum se luptă pentru titlul de Capitală Verde Europeană a anului 2026.

2) Încă o plajă din staţiunea Mamaia a primit certificatul de "blue flag". Recunoaşterea la nivel internaţional a venit după ce au fost îndeplinite nu mai puţin de 33 de criterii.

Vezi și

3) Cea mai avansată inimă artificială din lume, inventată la Iaşi, are de-acum şi o aplicaţie mobilă. Viitorii pacienţi vor putea monitoriza cu ajutorul ei datele vitale.

4) Un cosmonaut rus este primul om care a depăşit 1.000 de zile petrecute în spaţiu. Perioada îndelungată îi va ajuta pe oamenii de ştiinţă să afle date importante despre efectele asupra organismului.

5) O echipă de elevi din Constanţa este marea câştigătoare a Competiției internaționale "Mars Innovation Challenge". Adolescenţii au uimit juriul Statelor Unite ale Americii cu proiectul lor despre colonizarea planetei Marte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Ați avut probleme cu asigurarea locuinței când ați cerut despăgubiri după un incident?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 7 iunie 2024. O echipă de elevi din Constanţa este marea câştigătoare a Competiției internaționale "Mars Innovation Challenge"