Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 7 mai 2024. O raţă şi cei doi pui, ajutaţi să traverseze în siguranţă un bulevard din Mamaia

Observator de bine, 7 mai, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 07.05.2024, 16:49

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 7 mai 2024

1) Mobilizare impresionantă pe un bulevard din staţiunea Mamaia. Şoferii şi pietonii au blocat temporar traficul, pentru a se asigura că o raţă şi cei doi pui ai săi traversează strada în siguranţă.

2) Salariul minim european ar putea fi introdus în România în iulie, cu jumătate de an mai devreme decât termenul iniţial. Pentru 1,2 milioane de români, leafa va creşte cu 200 de lei net.

3) O localitate din Ilfov a făcut drumurile mai sigure pentru pietoni printr-un proiect unic în Europa. Pe străzile din Snagov, la treceri au apărut limitatoarele de viteză inteligente, care se ridică dacă şoferii nu frânează la timp.

4) Centrala nucleară Cernavodă ar putea fi modernizată de experţi din Canada şi Coreea de Sud. Planul include construirea unei infrastructuri care să permită reactorului să funcţioneze încă 30 de ani.

5) Francezii au intrat în Cartea Recordurilor cu unul dintre simbolurile lor: bagheta. După ce au construit una de de peste 140 de metri şi performanţa a fost omologată, pâinea a fost împărţită persoanelor fără adăpost.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 7 mai 2024. O raţă şi cei doi pui, ajutaţi să traverseze în siguranţă un bulevard din Mamaia