Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 7 noiembrie 2022. Pfizer și BioNTech pregătesc un vaccin comun pentru Covid-19 și gripă

Observator de bine, 7 noiembrie 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 08.11.2022, 09:03

Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 7 noiembrie

1) Zeci de liceeni de la Colegiul Naţional Militar din Alba Iulia au mers să doneze sânge. Tinerii s-au mobilizat pentru a suplini lipsa acută de la centrele de transfuzii sanguine din ţară.

2) O nouă plantă a fost descoperită pe pajiștile din Dobrogea. Este vorba despre o specie de salvie, care timp de mai multe secole a "stat ascunsă", după cum au explicat cercetătorii.

3) Peste 7 zile, racheta NASA va avea o nouă tentativă de decolare spre Lună. Evenimentul va marca marele debut al noului program spațial american Artemis.

4) Elevii Liceului de Artă din Piteşti au transformat pereţii unui spital din oraş într-o lume de basm. Aceştia au înlocuit orele de practică din atelier cu unele de creaţie pentru copiii internaţi aici.

5) Pfizer și BioNTech pregătesc un vaccin comun pentru Covid-19 și gripă. Un voluntar din America a primit deja o doză, iar primele date arată rezultate promiţătoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 7 noiembrie 2022. Pfizer și BioNTech pregătesc un vaccin comun pentru Covid-19 și gripă