Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 7 octombrie 2024. Campania prin care David Popovici construieşte case pentru copiii cu dizabilităţi a fost un succes uriaş

Observator de bine, 7 octombrie, prezentat de Oana Ormenişan.

de Oana Ormenişan

la 08.10.2024 , 15:20

Observator de bine, știrile zilei de 7 octombrie 2024

1) Campania prin care David Popovici construieşte case pentru copiii cu dizabilităţi a fost un succes uriaş. 6.000 de oameni au donat aproape 125.000 de euro, o sumă peste aşteptările iniţiale.

2) Ofertă de nerefuzat din partea unui adăpost de câini din Bihor. Persoanele care adoptă un patruped pot beneficia gratuit şi de un curs de dresaj.

Vezi și

3) Deznodământ fericit în cazul unui bătrân din judeţul Cluj. Dat dispărut de familie, bărbatul de 83 de ani a fost găsit în siguranţă, după o noapte petrecută în mijlocul unui câmp.

4) Cristina Neagu a devenit cea mai bună marcatoare din istoria Ligii Campionilor. La 36 de ani, sportiva a reuşit golul cu numărul 1.155 în victoria de ieri a echipei CSM Bucureşti.

5) Simona Halep are parte de o schimbare spectaculoasă în clasament. Românca a urcat 252 de poziţii graţie victoriei reuşite săptămâna trecută la turneul de la Hong Kong.

Oana Ormenişan Like

Sunt o persoană ambițioasă și pasionată de munca mea. Am știut de mic copil că o să lucrez în televiziune, până când, după 8 ani petrecuți în Marea Britanie, acest domeniu m-a “chemat” spre el.

Întrebarea zilei
Limitaţi accesul copiilor la reţelele sociale?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 7 octombrie 2024. Campania prin care David Popovici construieşte case pentru copiii cu dizabilităţi a fost un succes uriaş