Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 8 aprilie 2024. La 27 de ani, un britanic a reuşit să traverseze Africa pe jos în 351 de zile

Observator de bine, 8 aprilie, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 08.04.2024, 17:11

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 8 aprilie 2024

1) Un nou premiu important pentru cel mai bun elev din lume la matematică. David Andrei Anghel a luat locul 1 la Olimpiada Naţională de la Târgu Mureş, alături de 5 colegi.

2) Cel mai mare vânător de eclipse din România a plecat în Statele Unite pentru a documenta evenimentul. Fenomenul va fi cel mai vizibil din America de Nord, iar oraşele din zonă au atras milioane de turişti.

3) La 27 de ani, un britanic a reuşit să traverseze Africa pe jos în 351 de zile. Bărbatul a strâns astfel aproape 700.000 de euro, pentru persoanele fără adăpost.

4) Cercetătorii vor să readucă la viaţă animale dispărute de milenii. O companie din Dallas spune că, ajutată de ingineria genetică şi inteligenţa artificială, poate crea exemplare noi de mamut sau tigru tasmanian.

5) Un american a câştigat 1,3 miliarde de dolari la Powerball. Biletul a costat doar doi dolari, iar premiul este al optulea ca valoarea din istoria loteriei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 8 aprilie 2024. La 27 de ani, un britanic a reuşit să traverseze Africa pe jos în 351 de zile