Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 8 august 2023. Prima pastilă pentru tratarea depresiei postnatale a fost aprobată în SUA și urmează să ajungă şi în Europa

Observator de bine, 8 august 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 08.08.2023, 14:39

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 8 august 2023

1) Pompierii români sunt aproape să încheie cu succes o nouă misiune în Grecia. Echipajul trimis vineri în ajutorul elenilor a localizat incendiul din Insula Rodos şi acţionează pentru a lichida ultimele focare.

2) Cercetătorii au găsit tratament la o problemă medicală care afectează sute de milioane de persoane. Pentru prima dată, oamenii de ştiinţă au regenerat celulele retinei, cu ajutorul nanotehnologiei.

3) Veste bună pentru proaspetele mămici. Prima pastilă pentru tratarea depresiei postnatale a fost aprobată şi va fi vândută în Statele Unite, urmând să ajungă şi în Europa.

4) O studentă în vârstă de 18 ani şi mama ei se pregătesc să meargă în spaţiu, la finalul săptămânii. Cele două vor avea parte de o experienţă unică după ce şi-au câştigat locurile la o loterie, organizată de compania Virgin Galactic.

5) Un pescar din Statele Unite a fost salvat în mod miraculos, după ce timp de 35 de ore a plutit în derivă cu barca. Tânărul a fost luat de curenţi şi dus în larg, fără a avea la el telefon sau vestă de salvare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 8 august 2023. Prima pastilă pentru tratarea depresiei postnatale a fost aprobată în SUA și urmează să ajungă şi în Europa