Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 8 decembrie 2021. Braşovul, în topul oraşelor europene cu cei mai frumoşi brazi de Crăciun

Observator de bine, 8 decembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 08.12.2021, 18:11

Observator de bine, 8 decembrie 2021. Braşovul, în topul oraşelor europene cu cei mai frumoşi brazi de Crăciun
Observator de bine, 8 decembrie 2021. Braşovul, în topul oraşelor europene cu cei mai frumoşi brazi de Crăciun

Observator de bine, știrile zilei de 8 decembrie

1) Iniţiativă inedită la Iași, pentru a încuraja reciclarea deșeurilor electronice. Un tramvai adună toate electrocasnicele de care oamenii nu mai au nevoie. În plus, chiar şi mijlocul de transport este unul reciclat.

2) Emma Răducanu a fost desemnată revelaţia anului 2021 în ancheta realizată de WTA. Jucătoarea de tenis cu origini româneşti a început sezonul pe locul 343 mondial şi îl termină în Top 20.

3) Opera Scala din Milano a început noua stagiune cu o reprezentaţie îndrăzneaţă. Preşedintele Italiei, Sergio Mattarella, şi alte celebrităţi au asistat la premiera operei Macbeth, de Giuseppe Verdi.

4) Braşovul a fost inclus în topul oraşelor europene cu cei mai frumoşi brazi de Crăciun. Amplasat în Piaţa Sfatului, pomul are o înălţime de 23 de metri şi este împodobit cu 600 de globuri şi 30 de mii de luminiţe.

5) Miliardarul japonez Yusaku Maezawa a plecat către Staţia Spaţială Internaţională cu o navă Soyuz. Magnatul modei vrea ca în 2023 să facă înconjurul Lunii la bordul unei nave SpaceX.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 8 decembrie 2021. Braşovul, în topul oraşelor europene cu cei mai frumoşi brazi de Crăciun