Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 8 februarie 2023. Doi jandarmi montani din Braşov au fost îngeri păzitori pentru mai mulţi tineri din Republica Moldova

Observator de bine, 8 februarie 2023, prezentat de Oana Ormenişan. 

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 08.02.2023, 10:32

Observator de bine, 8 februarie 2023. Doi jandarmi montani din Braşov au fost îngeri păzitori pentru mai mulţi tineri din Republica Moldova
Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 8 februarie 2023

1) Angajaţii români ar putea primi în acest an cadoul perfect. O nouă lege prevede ca toţi să fie liberi de ziua lor de naştere şi să fie plătiţi pentru ea.

2) Doi jandarmi montani din Braşov au fost îngeri păzitori pentru mai mulţi tineri din Republica Moldova. Turiştii s-au rătăcit în pădure şi au început să strige după ajutor, iar salvatorii i-au auzit şi i-au adus în siguranţă la baza pârtiei.

3) Imagini rare surprinse de o cameră de monitorizare, într-o pădure a Parcului Natural Putna-Vrancea. Un râs şi-a făcut apariţia prin faţa obiectivului şi s-a lăsat admirat o bună bucată de vreme.

4) Un băiețel din Statele Unite a absolvit liceul la numai 9 ani. Copilul vrea acum să se înscrie la facultate şi să devină astrofizician.

5) Patru pescari au fost salvaţi după ce timp de cinci zile au plutit în ocean. Barca lor s-a scufundat în timpul unei furtuni, iar aceştia au luat câteva provizii, s-au urcat într-un container şi au sperat că vor fi găsiţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 8 februarie 2023. Doi jandarmi montani din Braşov au fost îngeri păzitori pentru mai mulţi tineri din Republica Moldova