Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 8 iulie 2024. Anca Şelariu s-a oferit voluntară pentru a ajuta pe viitor la colonizarea Planetei Roşii

Observator de bine, 8 iulie, prezentat de Oana Ormenişan.

de Oana Ormenişan

la 08.07.2024 , 17:17

Observator de bine, știrile zilei de 8 iulie 2024

1) O româncă şi alţi trei astronauţi NASA tocmai au încheiat prima simulare de un an pe Marte. Anca Şelariu s-a oferit voluntară pentru a ajuta pe viitor la colonizarea Planetei Roşii.

2) O jurnalistă din Anglia laudă Bucureştiul, după o vizită la noi. Britanica scrie că turiştii pot găsi aici atât o cultură bogată, cât şi o viaţă de noapte grozavă, în funcţie de preferinţe.

Vezi și

3) Peste 100 de iubitori de animale au organizat în acest weekend o întâlnire în bucătărie. Aceştia au pregătit mâncare pentru 500 de căţeluşi care au fost adunaţi de pe străzi şi duşi la adăposturi.

4) Premieră în România! Primul parc fotovoltaic deţinut de stat şi finanţat cu fonduri din PNRR a fost inaugurat în judeţul Prahova.

5) Rezultate îmbucurătoare în acest an la examenul de Bacalaureat. Promovabilitatea este cea mai mare din ultimii 15 ani: peste 76%.

Oana Ormenişan Like

Sunt o persoană ambițioasă și pasionată de munca mea. Am știut de mic copil că o să lucrez în televiziune, până când, după 8 ani petrecuți în Marea Britanie, acest domeniu m-a “chemat” spre el. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 8 iulie 2024. Anca Şelariu s-a oferit voluntară pentru a ajuta pe viitor la colonizarea Planetei Roşii