Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 8 mai 2024. O copilă de 13 ani din Timișoara a a salvat viața unei bătrâne căruia i s-a făcut rău într-o stație de autobuz

Observator de bine, 8 mai, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 08.05.2024, 14:46

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 8 mai 2024

1) Gest impresionant făcut de o fetiţă de 13 ani din Timişoara. În timp ce aştepta autobuzul în staţie, adolescenta a sărit să ajute o bătrână căreia i se făcuse rău şi a avut grijă de ea până a venit ambulanţa.

2) Muzeul Astra din Sibiu a inaugurat Casa Artelor, pentru a promova obiectele tradiţionale româneşti. Investiţia depăşeşte 2,5 milioane de euro şi include renovarea completă a clădirii de patrimoniu.

3) Un fermier din Satu Mare a dat lovitura după ce a plantat căpşuni gigant, aduse din Asia. Fructele sunt de trei ori mai mari decât cele dintr-un soi obişnuit, iar clienţii vin să le cumpere de la zeci de kilometri distanţă.

4) Florin Piersic a trecut cu bine peste operaţia suferită în Cluj şi a fost transferat în Bucureşti. Marele actor este în stare stabilă şi se află internat pe secţie, nu la terapie intensivă.

5) Estonia va deveni primul stat în care toţi cetăţenii vor putea vota la alegeri de pe telefon. Ţara este considerată un deschizător de drumuri şi un pionier al digitalizării în lume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 8 mai 2024. O copilă de 13 ani din Timișoara a a salvat viața unei bătrâne căruia i s-a făcut rău într-o stație de autobuz