Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 8 martie 2023. Un mesaj secret, vechi de 70 de ani, a fost descoperit în zidurile cazinoului din Constanţa

Observator de bine, 8 martie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 08.03.2023, 10:02

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 8 martie 2023

1) A dat norocul peste un căutător de comori din Gorj, pasionat de arheologie. În ultimele luni, tânărul a făcut două descoperiri extrem de importante, care au fost încadrate în categoria "Tezaur".

2) Oraşul Sebiş din Arad a ajuns la şomaj zero şi are disponibile sute de locuri de muncă. Datorită fondurilor europene atrase, bugetul localităţii a crescut de aproape zece ori în ultimii ani.

3) Un mesaj secret, vechi de 70 de ani, a fost descoperit în zidurile cazinoului din Constanţa, aflat în renovare. Biletul, cu mare încărcătură istorică, a fost redactat în limba germană şi aparţine unui deţinut politic.

4) Imagini rare au fost filmate în Parcul Național Apuseni. Oficialii au publicat videoclipuri cu două dintre cel mai greu de surprins animale sălbatice din zona noastră: lupul și pisica sălbatică.

5) Cei mai prematuri gemeni din lume au stabilit un record Guiness şi au avut prima aniversare. Născuţi la numai 22 de săptămâni, cei doi fraţi din Canada i-au uimit pe medici, care nu le dădeau mari şanse de supravieţuire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 8 martie 2023. Un mesaj secret, vechi de 70 de ani, a fost descoperit în zidurile cazinoului din Constanţa