Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 8 noiembrie 2023. Cel mai frumos cocoş din Europa este un pintenat din România

Observator de bine, 8 noiembrie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 09.11.2023, 12:35

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 8 noiembrie 2023

1) 93 de cetăţeni români şi membri de familie ai acestora au scăpat din infernul din Gaza prin punctul de frontieră Rafah, iar alți 51 se pregătesc de evacuare și urmează să fie aduși la Cairo.

2) 15 ani de pilonul 2 de pensii în România. Un român cu un salariu mediu, care a cotizat lunar are acum în cont aproximativ 48 000 de lei. Banii se pot primi doar după ieşirea la pensie.

3) Cel mai frumos cocoş din Europa este un pintenat din România. Penele negre, creasta de un roşu aprins şi atitudinea de vedetă au impresionat juriul campionatului european din Franţa.

4) Guvernul britanic vrea să ofere femeilor un tratament care reduce cu 50% riscul apariţiei bolii de cancer la sân. Efectul durează ani buni de la momentul în care medicamentul nu mai este administrat.

5) Actorul Patrick Dempsey a fost desemnat "cel mai sexy bărbat în viață" pentru 2023 de revista People, preluând titlul de la Chris Evans.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 8 noiembrie 2023. Cel mai frumos cocoş din Europa este un pintenat din România