Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 8 septembrie 2023. Pasajul Doamna Ghica a fost deschis, după lucrări care au durat 5 ani de zile

Observator de bine, 8 septembrie 2023, prezentat de Oana Ormenisan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 08.09.2023, 14:50

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 8 septembrie 2023

1) O clădire-simbol a Capitalei va fi consolidată după aproape 100 de ani de existenţă. Palatul Scala de pe Magheru, care a supravieţuit bombardamentelor şi cutremurelor, arată ca o ruină şi riscă să se prăbuşească.

2) Așteptarea a luat sfârşit pentru cei care s-au înscris în programul "Casa Verde". Autorităţile au publicat lista celor 515 de instalatori validaţi cu care pot începe proiectele.

3) O femeie de 43 de ani din Bacău a fost salvată de un echipaj de poliţie, după ce a fost atacată de viespi. Agenţii au dus-o de urgenţă la spital chiar înainte să intre în şoc anafilactic.

4) Pasajul Doamna Ghica a fost deschis, după lucrări care au durat 5 ani de zile. Întreaga lucrare a costat aproape 25 de milioane de euro.

5) La 80 de ani, Mick Jagger se dovedeşte la fel de plin de energie şi creativitate ca acum jumătate de secol. The Rolling Stones a anunţat lansarea unui nou album în octombrie, iar primul single poate fi ascultat deja.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 8 septembrie 2023. Pasajul Doamna Ghica a fost deschis, după lucrări care au durat 5 ani de zile