Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 9 aprilie 2024. Scad taxele pe muncă pentru familiile cu cel puţin doi copii

Observator de bine, 9 aprilie, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 09.04.2024, 15:00

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 9 aprilie 2024

1) Comisia Europeană a aprobat un ajutor de stat de 2,5 miliarde de euro pentru România. Banii sunt destinaţi întreprinderilor, pentru a face faţă dificultăţilor provocate de războiul din Ucraina.

2) Scad taxele pe muncă pentru familiile cu cel puţin doi copii. Tinerii ar putea beneficia de o deducere la impozitul pe venit, subvenţionarea chiriilor sau credite cu dobânzi mici.

3) O comună din Alba a descoperit "secretul" reciclării de mai bine de 3 ani. Localnicii au adunat în total peste un milion de PET-uri, după ce Primăria le-a oferit premii în bani în schimbul lor.

4) Cea mai mare companie aeriană introduce cinci destinaţii noi de pe Aeroportul Otopeni. Pasagerii vor putea zbura direct spre Paris, Malaga sau Leeds.

5) Marii retaileri de fashion oferă acum şi în România opţiunea de pre-owned. Asta înseamnă că vom putea revinde sau repara hainele pe care nu le mai purtăm la brandul de la care le-am cumpărat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 9 aprilie 2024. Scad taxele pe muncă pentru familiile cu cel puţin doi copii