Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 9 august 2023. Un băieţel de doar 10 zile, care s-a născut cu o malformaţie gravă, a fost salvat de medicii din Târgu Mureş

Observator de bine, 9 august 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 09.08.2023, 14:43

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 9 august 2023

1) Un băieţel de doar 10 zile, care s-a născut cu o malformaţie gravă, a fost salvat de medicii din Târgu Mureş. Bebeluşul avea probleme la inimă şi la creier, însă doctorii spun că intervenţia a fost un succes, iar acum urmează recuperarea.

2) Un nou sistem prin care sunt eliminate complet fraudele este testat la Bacalaureatul din toamnă. La finalul examenului, lucrările elevilor sunt scanate şi trimise aleatoriu profesorilor din ţară pentru a fi corectate.

3) Legendarul pianist francez Richard Clayderman vine să concerteze la Botoşani, pe 18 august. Spectacolul va avea loc în Centrul istoric al municipiului, iar accesul este gratuit.

4) Programul "Brăţara Vieţii", prin care persoanele cu probleme medicale pot cere ajutor urgent, a fost implementat în Sectorul 1. Acestea sunt monitorizate 24 de ore din 24 şi la nevoie pot apăsa un simplu buton pentru a primi asistenţă medicală.

5) Beyonce vine în ajutorul spectatorilor care iau parte la concertele ei. Artista a plătit 100.000 de dolari pentru ca metroul din Washington să circule o oră în plus, iar fanii să poată ajunge acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 9 august 2023. Un băieţel de doar 10 zile, care s-a născut cu o malformaţie gravă, a fost salvat de medicii din Târgu Mureş