Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 9 august 2024. Vești bune pentru românii care au credite în lei. Indicele ROBOR a scăzut puternic într-o singură zi

Observator de bine, 9 august, prezentat de Oana Ormenişan.

de Oana Ormenişan

la 09.08.2024 , 18:08

Observator de bine, știrile zilei de 9 august 2024

1) Vești bune pentru românii care au credite în lei. Indicele ROBOR, în funcţie de care sunt calculate ratele, a scăzut puternic într-o singură zi şi a ajuns la cel mai mic nivel din ultimii doi ani.

2) Misiune încheiată cu succes pentru 94 de marinari cadeţi. După un voiaj de 43 de zile cu Bricul Mircea, timp în care au trecut prin experienţe dure, tinerii s-au întors cu bine acasă.

Vezi și

3) Simona Halep este gata să revină pe terenul de tenis. Fostul lider mondial a anunţat că şi-a rezolvat problemele de la genunchi şi a reluat antrenamentele.

4) Un al şaptelea pacient a fost vindecat complet de HIV. Bărbatul de 60 de ani din Germania a fost declarat liber de virus, după ce a primit un transplant de celule stem.

5) Banca Naţională a României a scăzut prognoza de inflaţie pentru 2024, cu un procent. Economiştii sunt de părere că indicele se va situa în jurul valorii de 4 la sută.

Oana Ormenişan Like

Sunt o persoană ambițioasă și pasionată de munca mea. Am știut de mic copil că o să lucrez în televiziune, până când, după 8 ani petrecuți în Marea Britanie, acest domeniu m-a “chemat” spre el.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 9 august 2024. Vești bune pentru românii care au credite în lei. Indicele ROBOR a scăzut puternic într-o singură zi