Meniu
Search
x

Video Observator de bine, 9 decembrie 2021. Braşovul îşi propune să ajungă Capitala Verde a României

Observator de bine, 9 decembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

De Greta Gavrilă la 09.12.2021, 12:28

Observator de bine, știrile zilei de 9 decembrie

1) Arheologii spanioli au descoperit în nordul Egiptului două morminte vechi de 2.500 de ani. În interiorul acestora au fost găsite rămăşiţele a două persoane necunoscute, cu limbi de aur.

2) Târgul de Crăciun de la Craiova, în care primăria a investit 275 de mii de lei, a fost selectat între cele mai frumoase din Europa. Acesta se regăseşte în top alături de cele din Budapesta, Bruges sau Viena. 

3) Braşovul îşi propune să ajungă Capitala Verde a României. În 2022, toate unităţile de învăţământ, instituţiile publice şi iluminatul public sau de pe domeniul schiabil vor funcţiona cu energie 100% regenerabilă

4) Dwayne Johnson a fost votat starul de cinema al anului, la a 47-a ediţie a Premiilor People's Choice. La categoria feminină a fost răsplătită Scarlett Johanson. Iar producţia "Văduva Neagră" a fost desemnată filmul anului. 

5) Al nouălea turn al bazilicii Sagrada Familia a fost inaugurat la Barcelona. Turnul Fecioarei Maria are 138 de metri, iar în vârf a fost instalată o stea uriaşă cu 12 colţuri şi grea de 5,5 tone, realizată din sticlă şi oţel inoxidabil.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 9 decembrie 2021. Braşovul îşi propune să ajungă Capitala Verde a României