Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 9 februarie 2023. Noul Aeroport Internaţional din Braşov a anunţat primele curse charter

Observator de bine, 9 februarie 2023, prezentat de Oana Ormenişan. 

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 09.02.2023, 18:01

Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 9 februarie 2023

1) Noul Aeroport Internaţional din Braşov a anunţat primele curse charter. La vară, de aici vor pleca zboruri spre Antalya, Creta sau Heraklion.

2) Canotorii din lotul naţional de tineret au mers să doneze sânge. Cei 30 de sportivi spun că vor să inspire cât mai mulţi oameni să le urmeze exemplul.

3) Nume importante din lumea filmului s-au reunit la Oradea pentru o producţie româno-americană. Mickey Rourke şi fiul celebrului actor Alain Delon se numără printre starurile care vor apărea în pelicula "21 de rubini".

4) Doi agenți din Timiș au dat dovadă de un curaj fără margini. Poliţiştii au intrat într-o casă cuprinsă de flăcări şi au salvat o femeie şi pe cei trei copii ai ei.

5) Sebastian Stan este din nou în lumina reflectoarelor. Actorul de orgine română a apărut pe covorul roşu din Londra alături de Julianne Moore, la premiera noului film în care joacă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 9 februarie 2023. Noul Aeroport Internaţional din Braşov a anunţat primele curse charter