Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 9 februarie 2024. A fost aprobată Autostrada Litoralului, prin care aglomerația spre mare ar deveni istorie

Observator de bine, 9 februarie 2024, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 09.02.2024, 11:21

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 9 februarie 2024

1) Petrecere-surpriză pe scenă pentru marele actor Victor Rebengiuc, care peste 2 zile va împlini 91 de ani. 300 de spectatori i-au cântat "La mulţi ani" şi l-au sărbătorit cu tort.

2) Veşti bune pentru cei care au în plan să-şi cumpere o maşină second hand. Vânzătorii vor fi obligaţi să obțină de la Registrul Auto Român certificatul Auto-Pass, care va atesta istoricul real al autoturismului.

3) A fost aprobată Autostrada Litoralului, prin care aglomerația spre mare ar deveni istorie. Noul drum va avea peste 30 de kilometri şi va fi o alternativă pentru cei care vor să ajungă în staţiunile din Sud.

4) Motivaţie în plus pentru sportivii care merg la Jocurile Olimpice din Franţa. În acest an, medaliile vor conţine şi mici bucăţi din Turnul Eiffel.

5) Se fac ultimele pregătiri pentru cel mai mare festival din lume: Carnavalul de la Rio. Milioane de oameni sunt aşteptaţi să petreacă în ritm de samba 8 zile şi 8 nopţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 9 februarie 2024. A fost aprobată Autostrada Litoralului, prin care aglomerația spre mare ar deveni istorie