Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 9 ianuarie 2024. Veşti excelente pentru 8 milioane de români care contribuie la Pilonul 2. Anul trecut, cele 7 fonduri au avut un randament record

Observator de bine, 9 ianuarie 2024, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 09.01.2024, 17:12

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 9 ianuarie 2024

1) Veşti excelente pentru 8 milioane de români care contribuie la Pilonul 2. Anul trecut, cele 7 fonduri au avut un randament record, de 18%.

2) O româncă a fost premiată la Gala Emmy Awards de la Hollywood. Bianca Boeroiu a fost recompensată cu râvnitul trofeu pentru cel mai bun machiaj.

3) Un român din Spania a reuşit să dea lovitura la loto, după ce a câştigat 200.000 de euro. Bărbatul spune că îşi va plăti datoriile, iar apoi va investi în hobbyurile sale.

4) Mâine se deschide oficial sezonul de schi de la Sinaia. Autorităţile anunţă că au pregătit patru pârtii pentru turişti.

5) Slovacia lansează o nouă modalitate de reciclare a mucurilor de ţigară. Compania de salubritate din Bratislava are în plan să colecteze resturile pentru a fabrica asfalt pentru străzi și șosele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 9 ianuarie 2024. Veşti excelente pentru 8 milioane de români care contribuie la Pilonul 2. Anul trecut, cele 7 fonduri au avut un randament record