Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 9 iunie 2023. Trenurile Soarelui revin vara aceasta, în drum spre litoralul românesc

Observator de bine, 9 iunie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 09.06.2023, 15:17

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 9 iunie 2023

1) Trenurile Soarelui revin vara aceasta, în drum spre litoralul românesc. Timp de trei luni, începând cu 16-17 iunie, 32 de trenuri CFR Călători vor asigura zilnic legături directe din toată țara cu staţiunile de la Marea Neagră și cu Delta Dunării. 

2) O veste utilă şi bună. Începând de joi, 8 iunie 2023, puteţi face consultaţii şi analize gratuite în cabinete mobile. Crucea Roşie a scos pe stradă Caravana de Sănătate care, în decurs de un an, va străbate 14 judeţe din toată ţara.

3) Noi ajutoare vin în sprijinul pompierilor români în lupta cu focul. Roboţi cu camere cu termoviziune, ventilatoare şi echipament de salvare au intrat în dotarea Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

4) Emmanuel Macron a anunţat trimiterea unui ajutor de urgenţă "pentru a răspunde nevoilor imediate" ale Ucrainei, în urma distrugerii barajului hidroelectric KAHOVKA.

5) Şi Instagram a început să testeze un chatbot cu multiple personalităţi, care poate răspunde la întrebări, oferi sfaturi şi rescrie mesaje.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 9 iunie 2023. Trenurile Soarelui revin vara aceasta, în drum spre litoralul românesc