Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 9 mai 2023. O companie cu sediul la Tokyo a anunţat o investiţie de 6 milioane de euro în Ialomiţa

Observator de bine, 9 mai 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 09.05.2023, 14:01

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 9 mai 2023

1) O companie cu sediul la Tokyo a anunţat o investiţie de 6 milioane de euro în Ialomiţa. Japonezii vor angaja 300 de persoane pentru a produce încărcătoare de baterii.

2) Ghiozdanul greu, plin cu cărţi şi caiete, devine istorie într-o şcoală din Suceava. Autorităţile au implementat un proiect prin care elevii vin de acasă doar cu penarul şi apa, pentru a le proteja sănătatea.

3) Ţinutul Pădurenilor, din Hunedoara, a fost capitala europeană a sporturilor cu motor. Peste 500 de participanţi de pe trei continente au venit aici pentru o compeţiţie de motociclism, desfăşurată într-o fostă carieră de marmură.

4) Delfinii au făcut spectacol în Marea Neagră, spre bucuria norocoșilor, care au putut să-i admire minute în șir. Un turist aflat pe o barcă a surprins imagini în care mamiferele fac salturi în apă, mai ceva ca la Delfinariu.

5) Weekendul încoronării regelui Charles al Treilea s-a încheiat cu un grandios concert în incinta castelului Windsor. Peste 20.000 de spectatori au luat parte la moment, printre care şi mulţi români.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 9 mai 2023. O companie cu sediul la Tokyo a anunţat o investiţie de 6 milioane de euro în Ialomiţa