Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 9 mai 2024. O fetiţă de 18 luni din Marea Britanie, care s-a născut surdă, şi-a recăpătat auzul datorită unui tratament revoluţionar

Observator de bine, 9 mai, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 09.05.2024, 15:44

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 9 mai 2024

1) România este la un pas de a se califica la Campionatul Mondial de handbal masculin. Tricolorii au învins acasă Cehia cu 31 la 30, iar returul este programat pentru duminică.

2) Intervenţie salvatoare într-un apartament din Piteşti, cuprins de flăcări. Pompierii au reuşit să scoată în ultima clipă un căţel care leşinase şi i-au dat oxigen până şi-a revenit.

3) O fetiţă de 18 luni din Marea Britanie, care s-a născut surdă, şi-a recăpătat auzul datorită unui tratament revoluţionar. Medicii au folosit în cazul ei terapia genică, iar operaţia a durat numai 16 minute.

4) Spectacol în Franţa, cu aproape trei luni înainte de Olimpiada de la Paris. După o paradă maritimă grandioasă, flacăra olimpică şi-a făcut intrarea maiestuoasă în portul vechi din Marsilia.

5) Veşti bune pentru cei care circulă cu metroul. Începând de astăzi, trenurile vor circula direct pe Magistrala 2, de la Pipera la Tudor Arghezi, fără a schimba metroul în staţia Berceni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 9 mai 2024. O fetiţă de 18 luni din Marea Britanie, care s-a născut surdă, şi-a recăpătat auzul datorită unui tratament revoluţionar