Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 9 octombrie 2023. David Popovici a câştigat 4 medalii de aur din 4 posibile la memorialul "Michel Bally" din Elveţia

Observator de bine, 9 octombrie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 09.10.2023, 16:31

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 9 octombrie 2023

1) David Popovici a câştigat 4 medalii de aur din 4 posibile la memorialul "Michel Bally" din Elveţia. Competiţia este una de pregătire înainte de Campionatele Europene de la Otopeni, din luna decembrie.

2) Jandarmii din Cluj i-au returnat unei femei portofelul în care avea 1.400 de lei, carduri şi acte. Aceasta le-a mulţumit oamenilor legii şi le-a povestit că l-a pierdut în timp ce a mers să îşi cumpere o cafea.

3) Operaţie în premieră efectuată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vrancea. Medicii i-au salvat viaţa unei paciente de 49 de ani cu tumoră, printr-o intervenţie în care şansele de reuşită erau de 50%.

4) Opt gări din ţară, printre care şi cea din Bucureşti, intră într-un proces de renovare. Proiectul este estimat la 400 de milioane de euro şi ar trebui să dureze aproape 5 ani.

5) "Ziua părinţilor adoptivi" a fost organizată la Grădina Zoologică din Oradea". Administratorii au strâns de la vizitatori 10.000 de lei, bani cu care plănuiesc să răsfeţe "locatarii".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 9 octombrie 2023. David Popovici a câştigat 4 medalii de aur din 4 posibile la memorialul "Michel Bally" din Elveţia