Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 9 octombrie 2024. Justin Timberlake vine în premieră în România

Observator de bine, 9 octombrie, prezentat de Oana Ormenişan.

de Oana Ormenişan

la 09.10.2024 , 18:01

Observator de bine, știrile zilei de 9 octombrie 2024

1) Justin Timberlake vine în premieră în România. Legendarul artist american va concerta la ediţia din 2025 a festivalului Electric Castle.

2) Veşti bune pentru pensionarii care au primit mai mulţi bani, din cauza greşelilor de la recalculare. Senatul a adoptat o lege prin care aceştia nu vor fi obligaţi să restituie sumele în plus.

Vezi și

3) Salata românească de vinete a ajuns "vedetă" în paginile "New York Times". Preparatul este promovat de o tânără născută în România, care a ajuns chef în Statele Unite.

4) Salariul minim european va intra în vigoare de la 1 ianuarie. Parlamentarii au votat ca venitul să ajungă la 4.100 de lei, faţă de 3.700 lei cât este în prezent.

5) Un nepalez a reuşit la numai 18 ani să escaladeze toate vârfurile de peste 8.000 de metri din lume. Tânărul şi-a început expediţiile în urmă cu numai 2 ani.

Oana Ormenişan Like

Sunt o persoană ambițioasă și pasionată de munca mea. Am știut de mic copil că o să lucrez în televiziune, până când, după 8 ani petrecuți în Marea Britanie, acest domeniu m-a “chemat” spre el.

Întrebarea zilei
Limitaţi accesul copiilor la reţelele sociale?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 9 octombrie 2024. Justin Timberlake vine în premieră în România