Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 9 septembrie 2022. O comună din Timişoara s-ar putea bucura de o investiţie de 100 de milioane de euro

Observator de bine, 9 septembrie 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 09.09.2022, 16:53

Oana Ormenişan
Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 9 septembrie

1) De la anul, românii ar putea avea două noi zile libere legale. Parlamentarii sunt pe cale să voteze o lege prin care 6 şi 7 ianuarie să fie declarate zile nelucrătoare.

2) O comună din Timişoara s-ar putea bucura de o investiţie de 100 de milioane de euro. Mai multe companii auto vor să amenajeze în zonă un circuit de testare cum mai exista numai în Spania şi Ungaria.

3) Sute de poliţişti din Capitală au luat parte la o campanie de donat sânge. Medicii spun că fiecare voluntar care face acest gest simplu poate salva vieţile a cel puţin trei pacienţi.

4) Oamenii de ştiinţă de la Universitatea Oxford au creat un vaccin revoluţionar împotriva malariei. Cercetătorii susţin că are potenţialul de a schimba lumea, deoarece reduce la zero mortalitatea în rândul copiilor.

5) Europa a prezentat un satelit de ultimă generaţie care poate avertiza din timp asupra fenomenelor extreme. Experţii au lucrat la el timp de 12 ani, iar costurile se ridică la 4 miliarde de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 9 septembrie 2022. O comună din Timişoara s-ar putea bucura de o investiţie de 100 de milioane de euro