Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine,17 august 2023. România a avut a doua cea mai mare creştere economică din UE în trimestrul al doilea din 2023

Observator de bine, 17 august 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 18.08.2023, 17:29

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 17 august 2023

1) Victorie mare pentru România la Tribunalul Arbitral Internaţional de la Washington. Acţiunea prin care firma elveţiană de energie Alpiq a cerut daune de jumătate de miliard de dolari a fost respinsă definitiv de judecători.

2) Farul este prima echipă din România calificată în playoff-ul Conference League. Sepsi şi FCSB joacă astăzi returul, meciul roş-albaştrilor putând fi urmărit pe Antena 1 şi în platforma AntenaPLAY.

3) România a avut a doua cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană în trimestrul al doilea din 2023. Potrivit datelor Eurostat, doar Irlanda stă mai bine la acest capitol, cu un avans de 0,1%.

4) Pasionaţii de filme au o oportunitate unică de a petrece timpul chiar sub cerul înstelat. Evenimentul "Cinema în aer liber" a revenit şi anul acesta în Parcul Titan, cu 21 de pelicule care pot fi vizionate gratuit.

5) Madonna se întoarce pe marile scene ale lumii, după pauză luată din cauza problemelor de sănătate. Artista va susţine primul concert la Londra, pe 14 octombrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine,17 august 2023. România a avut a doua cea mai mare creştere economică din UE în trimestrul al doilea din 2023