Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Vot istoric la referendumul pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Peste 50% au votat pentru a face parte din blocul comunitar

Observator de bine, 21 octombrie, prezentat de Oana Ormenişan.

de Oana Ormenişan

la 21.10.2024 , 17:02

Observator de bine, știrile zilei de 21 octombrie 2024

1) Performanţă uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Campionatul European de tenis de masă. Românca a luat medalii de argint la simplu şi la dublu, în cadrul turneului transmis în AntenaPLAY.

2) TAROM pune în vânzare bilete la 23 de euro, cu toate taxele incluse plus un bagaj de 8 kiograme. Oferta este valabilă pentru următoarele zile, pe toate zborurile interne.

Vezi și

3) România este vizitată de tot mai mulţi americani. Anul trecut, numărul turiştilor de peste ocean l-a depăşit pe cel din Spania sau Franţa.

4) Vot istoric la referendumul pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Peste 50% au votat pentru a face parte din blocul comunitar, la alegerile de ieri.

5) Operă de artă inedită creată de un sculptor din Buzău. Bărbatul a realizat o rochie şi un costum din oţel, care cântăresc sute de kilograme şi au devenit atracţie într-un hotel de lux.

Oana Ormenişan Like

Sunt o persoană ambițioasă și pasionată de munca mea. Am știut de mic copil că o să lucrez în televiziune, până când, după 8 ani petrecuți în Marea Britanie, acest domeniu m-a “chemat” spre el.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Observator de bine » Vot istoric la referendumul pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Peste 50% au votat pentru a face parte din blocul comunitar