Antena Meniu Search
x

Video Alegerile în Caraș-Severin s-au terminat cu scandal: "A vrut să dea în poliţişti, să dea cu maşina în ei"

Alegerile din Bocşa s-au sfârşit cu un scandal imens, în stradă. Zeci de romi au sărit în apărarea unui bărbat care a dat cu maşina peste un agent de poliţie, deşi nu avea permis de conducere. şi au apostrofat forţele de ordine.

de Redactia Observator

la 28.06.2021, 08:52

Vezi și

Aproximativ 15.000 de locuitori ai orașului Bocșa, din județul Caraș Severin, au mers din nou la urne pentru a-și alege primarul. După aflarea rezultatelor, însă. a ieşit scandal.

-"Omoară lumea, dă cu spray la lume-n ochi.

- Cine?

- Ei, poliţiştii aceştia".

Pe acelaşi subiect

S-au încins spiritele după alegeri

Sute de femei, bărbați și copii, majoritatea de etnie romă, au ieșit în fața secției de votare din cartier. Unii ca să își exprime satisfacția că a câștigat favoritul lor, alții ca să își exprime nemulțumirea că a pierdut cel pe care îl votaseră. Printre ei. şi un individ ce a ieşit cu maşina, deşi nu avea permis de conducere. În cursa nebună, a încercat să fugă de poliţişti, dar l-a lovit cu maşina pe unul dintre ei.

- "N-a avut permis.

- Şi poliţiştii au vrut să-l oprească, dar n-a vrut să oprească?

- Da. Ceva de genul ăsta".

- "A vrut să dea în poliţişti, să dea cu maşina în ei".

- S-a bucurat că a câştigat ăla, da!

- Aici poliţistul a fost vinovat că s-a băgat în faţa lui! A sărit pe maşină.

Când tânărul fără permis a fost reţinut şi urcat în dubă, spiritele s-au încins. Oamenii ieşiţi în stradă au pornit un scandal monstru.

- "Mai rău ca criminalii! Mai rău ca criminalii-s hoţii ăştia! Nu a fost niciun polițist. Ne-am uitat şi noi cum s-a uitat toată lumea. Iar ei au scos pistoalele, să-l omoare pe copilul meu. Criminalii! L-au târât o grămadă de metri".

Din fericire, agentul nu a patit nimic în urma accidentului. Tânărul fără permis s-a ales în schimb cu dosar penal. Poliţiştii au reuşit să calmeze spiritele de-abia după ce au folosit spray-urile lacrimogene.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri politice » Alegerile în Caraș-Severin s-au terminat cu scandal: "A vrut să dea în poliţişti, să dea cu maşina în ei"