Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Alegeri cu scandal în Ilfov: S-au împărţit zeci de amenzi

Astăzi au loc alegeri locale parţiale în peste 30 de localităţi din ţară. Unii primari au renunţat la scaunul local pentru fotoliul de parlamentar, alţii au avut probleme cu legea sau chiar au murit din cauza COVID 19. În Ilfov, votul s-a desfăşurat sub privirile celor de la Serviciul de Acţiuni Speciale.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 27.06.2021 , 20:43

Efectivele SAS au fost chemate după ce a  izbucnit un scandal între alegători. 9 persoane au fost amendate de poliţiştii din Voluntari. 

Alegeri cu scandal

Şi în Bragadiru s-au dat aproape 20 de amenzi a câte o mie de lei celor care au fotgrafiat buletinele de vot. Mai mult, două partide au anunţat că vor depune plângeri penale împotriva Biroului Electoral Județean Ilfov după ce ar fi decis scoaterea delegaţilor acreditaţi ai partidelur din incinta secţiilor de votare. 

Vezi și

Probleme au fost şi în Dolj.  Polițiștii fac verificări în trafic după ce au fost sesizați că în comuna Sadova se face transport electoral. În plus, în acea comună şi-ar fi exercitat dreptul de vot o persoană care avea de fpat domiciliul în Rovinari, judeţul Gorj. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri politice » Alegeri cu scandal în Ilfov: S-au împărţit zeci de amenzi