Antena Meniu Search
x

Alocaţii dublate pentru copii. 600 lei pentru cei cu vârste mai mici de 2 ani, propunerea PSD

PSD vrea să dubleze alocaţiile pentru copiii din România. Social democraţii vor depune un proiect în acest sens, a anunţat Marcel Ciolacu. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 13.12.2019, 12:16

PSD vrea să dubleze alocaţiile pentru copiii din România
Alocaţii dublate pentru copii. 600 lei pentru cei cu vârste mai mici de 2 ani, propunerea PSD - Profi Media / Imagine ilustrativă

PSD vrea să dubleze alocaţiile pentru copiii din România. Social democraţii vor depune un proiect în acest sens, a anunţat Marcel Ciolacu. 

"Deja am hotărât să venim cu, dacă nu avem posibilitatea de amendament la buget, să venim cu o lege pentru dublarea alocaţiilor copiilor, deoarece acest lucru, anul trecut, l-a făcut şi PNL şi nu cred că au ceva împotrivă ca şi PSD să vină anul acesta cu acelaşi amendament", a declarat preşedintele PSD.

Pemierul spune, însă, că alocaţiile pentru copii au fost majorate de PNL şi că PSD nu vrea decât să-i copieze pe liberali.

"Sigur că acum PSD încearcă să ne copieze. Cred că această competiţie va fi înţeleasă aşa cum trebuie de toţi românii. PSD a fost trei ani la guvernare. PSD putea, în trei ani de guvernare, să majoreze alocaţiile pentru copii. Cu toate astea, alocaţiile pentru copii au fost majorate de PNL", a spus Orban.

PSD a anunţat pe Facebook că vrea să dubleze alocaţiile copiilor 

PSD a anunţat şi pe Facebook dorinţa de a promova o iniţiativă legislativă prin care să se dubleze alocaţiile copiilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Copiii merită mai mult! Alocațiile pentru copii sunt încă prea mici în raport cu necesitățile! Indexarea cu rata inflației nu ar oferi o creștere suficientă.

De aceea, PSD a decis să promoveze în Parlament o lege distinctă sau un amendament la Legea Bugetului pentru dublarea alocațiilor!

Susținem o creștere de la 150 de lei la 300 de lei pentru copiii cu vârsta între 2 și 18 ani, respectiv de la 300 la 600 lei pentru cei mai mici de 2 ani sau pentru cei cu dizabilități", a fost mesajul PSD pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
psd
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Alocaţii dublate pentru copii. 600 lei pentru cei cu vârste mai mici de 2 ani, propunerea PSD