Antena Meniu Search
x

Băsescu, după condamnarea Elenei Udrea în Gala Bute: 'Femeia asta nu a primit geanta cu bani. Îi recomand să se apere'

Traian Băsescu a avut o primă reacţie după condamnarea Elenei Udrea în Gala Bute. Fostul şef de stat a sfătuit-o pe Udrea să îşi pună avocaţii să strângă documentele şi să ceară revizuirea sentinţei.

Traian Băsescu a avut o primă reacţie după condamnarea Elenei Udrea în Gala Bute. Fostul şef de stat a sfătuit-o pe Udrea să îşi pună avocaţii să strângă documentele şi să ceară revizuirea sentinţei.

"Femeia asta n-a primit geanta cu bani şi nici n-a făcut un abuz în serviciu, atât timp cât n-are o semnătură pe un document de achiziţii sau ceva. Cred că are calea revizurii. Să îşi pună avocaţii să strângă documentele şi să ceară revizuirea sentinţei", a declarat Traian Băsescu.

Traian Băsescu susţine că decizia privind finanţarea în cazul Gala Bute a fost luată de Guvern.

"A fost o hotărâre a Guvernului, îmi pare rău, şi eu am vrut să se facă Gala Bute. A avut avizul ministrului Justiţiei. Cred că este calea revizurii", a explicat acesta.

Întrebat dacă îi recomandă Elenei Udrea să se întoarcă în ţară, Băsescu a răspuns:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fostul şef al statului a spus că a vorbit la telefon cu Elena Udrea după aflarea sentinţei, iar starea acesteia nu e bună.

"Nu e bună, ştiu asta de la fratele meu când a fost condamnat", a explicat Băsescu.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a condamnat-o definitiv pe Elena Udrea la 6 ani de închisoare în dosarul "Gala Bute" pentru luare de mită şi abuz în serviciu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Băsescu, după condamnarea Elenei Udrea în Gala Bute: 'Femeia asta nu a primit geanta cu bani. Îi recomand să se apere'