Antena Meniu Search
x

Video Ciţu şi Ciucă aşteaptă indicaţii de la Cotroceni. Cele două variante prezentate în faţa preşedintelui Klaus Iohannis pentru a rezolva criza politică

După negocierile eşuate Klaus Iohannis i-a chemat la discuţii pe liderii PNL şi pe premierul desemnat Nicolae Ciucă.

de Larisa Bernaschi

la 25.10.2021, 20:52

Vezi și

În urmă cu puţin timp s-a terminat această întâlnire, o întâlnire la care au participat doar trei lideri, actori politici. Preşedintele Klaus Iohannis a avut o discuţie faţă în faţă cu premierul desemnat Nicolae Ciucă, dar şi cu premierul interimar şi preşedinte al PNL, Florin Cîţu.

Cele două variante prezentate preşedintelui Klaus Iohannis

Strategiile cu care au plecat cei doi la Palatul Cotroceni au fost fie să se extindă mandatul dat lui Nicolae Ciucă, astfel să poată discuta cu forţele politice, inclusiv intrarea celor de la PSD la guvernare. Mesajul a fost ferm la ultima rundă de negocieri şi a venit din partea lui Florin Cîţu şi Dan Vîlceanu, aceştia susţinând că nu vor ca PSD să intre la guvernare.

O altă variantă ar fi ca Nicolae Ciucă să îşi depună mandatul, iar cei de la PNL să vină cu o altă propunere de premier, în numele lui Lucian Bode. Bode are susţinere în partid din partea liderilor din Ardeal care au o influenţă puternică în interiorul partidului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri politice » Ciţu şi Ciucă aşteaptă indicaţii de la Cotroceni. Cele două variante prezentate în faţa preşedintelui Klaus Iohannis pentru a rezolva criza politică