Antena Meniu Search
x

Codrin Ştefănescu despre condamnarea lui Liviu Dragnea: 'M-am săturat!'

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat, astăzi, că Liviu Dragnea a fost condamnat printr-o decizie politică şi că nu vrea să vadă colegi care se delimitează de el.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 28.05.2019, 13:17

Codrin Ştefănescu despre condamnarea lui Liviu Dragnea
Codrin Ştefănescu despre condamnarea lui Liviu Dragnea - Hepta

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat, astăzi, că Liviu Dragnea a fost condamnat printr-o decizie politică şi că nu vrea să vadă colegi care se delimitează de el.

Ştefănescu a mai spus că este necesară organizarea rapidă a unui congres al partidului.

"Legat de Liviu Dragnea, suntem convinşi cu toţii că a fost o decizie politică, a fost oribil şi a fost o zi foarte tristă pentru noi, a fost o zi cumplită pentru întreg partidul. Nu vreau să fiu surprins în perioada următoare de colegi care se vor delimita de el. M-am săturat să văd oameni care se delimitează de colegii noştri când sunt la ananghie.

M-am săturat să văd colegi de-ai mei care se delimitează de Olguţa Vasilescu câ are cătuşe la mâini. M-am săturat să văd colegi care se delimitează de Gheorghe Nechita că e condamnat, de Radu Mazăre, de Nicuşor Constantinescu, de Costică Niţă.

Pe acelaşi subiect

M-am săturat să văd oameni care se delimitează de camarazi şi de colegi când sunt la ananghie, cum a fost cazul lui Ionel Arsene la Neamţ”, a declarat Codrin Ştefănescu, la sosirea la Parlament unde se reuneşte Biroul Permanent Naţional al PSD.

El a mai spus că, deşi PSD a suferit o înfrângere, a fost votat de foarte mulţi români.

"E necesar să facem rapid un congres în care să limpezim lucrurile în interiorul partidului şi acolo să candideze cei care vor să candideze şi delegaţii să voteze, delegaţii fiind parlamentarii, primarii, şefii de zonă, preşedinţii de consilii judeţene, oamenii care au condus judeţele şi care s-au bătut zi şi noapte în această campanie, cu toată această ură uriaşă şi manipulare împotriva noastră. N-are nimeni niciun fel de vină, e o vină colectivă", a susţinut secretarul general al PSD.

Ştefănescu a mai spus că nu vrea să înceapă o bătălie în interiorul PSD, notează news.ro.

"Sper din tot sufletul să fim uniţi, pentru că dacă suntem uniţi vom găsi soluţii. (...) Spre să găsim soluţii şi pentru Camera deputaţilor, şi pentru a păstra guvernarea. Majoritatea este foarte consolidată, relaţia noastră cu Călin Popescu Tăriceanu şi cu ALDE este la fel, de caramaderie, de prietenie şi mergem în continuare pe acest drum", a adăugat el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Codrin Ştefănescu despre condamnarea lui Liviu Dragnea: 'M-am săturat!'