Antena Meniu Search
x

Florian Coldea îi compară cu Iuda pe cei care trădează interesele statului și-i amenință că pot sfârşi tragic, "ca orice trădător"

Fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea, audiat în Joia Mare la Comisia SRI, i-a comparat cu Iuda pe cei care trădează interesele statului.

Florian Coldea - Foto: Hepta

Fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea, audiat în Joia Mare la Comisia SRI, i-a comparat cu Iuda pe cei care trădează interesele statului și spune că aceștia pot sfârşi tragic, "ca orice trădător".

Coldea a precizat că, în cadrul audierii, a prezentat detaliat felul în care a acţionat în toate împrejurările, exclusiv în spiritul şi litera legii. 

Coldea a menționat că subiecte care iniţial au fost lansate în spaţiul public pe Facebook s-au transformat în fake stories, iar acestea intens promovate încearcă să ia locul realităţii. 

”Constat astăzi că subiecte care iniţial au fost lansate în spaţiul public pe Facebook s-au transformat în fake stories, iar acestea intens promovate încearcă cumva să ia locul realităţii.

Pe acelaşi subiect

Toate acestea, oricât de determinaţi ar fi unii sau alţii, nu pot prejudicia un adevăr care există: SRI şi-a făcut treaba, iar ofiţerii SRI şi-au îndeplinit cu devotament şi curaj misiunile încredinţate, cu deplin respect pentru domnia legii. (...)

Aş vrea să reamintesc de un celebru personaj biblic, care în urmă cu circa 2000 de ani a trădat pentru 30 de arginţi. Ce dacă ulterior l-au apucat remuşcările? Lucrul nu s-a putut repara şi răul făcut n-a putut fi rezolvat. Evident, ca orice trădător, destinul i-a sfârşit tragic.

Din această perspectivă constat cu îngrijorare că unii în mod vizibil practică astăzi acelaşi lucru cu interesele statului român. O fac la vedere, extrem de vocal şi fără pic de ruşine. Ba, mai mult, par să-şi facă un titlu de glorie din asta, afectând instituţii fundamentale şi capacităţi democratice de apărare şi protecţie ale statului român”, a susţinut Florian Coldea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Florian Coldea îi compară cu Iuda pe cei care trădează interesele statului și-i amenință că pot sfârşi tragic, "ca orice trădător"