Antena Meniu Search
x

Dan Voiculescu poate fi liberat condiţionat, au decis magistraţii Judecătoriei Sectorului 5. Hotărârea nu este definitivă

Dan Voiculescu poate fi liberat condiţionat, au decis, joi, magistraţii Judecătoriei Sector 5. Hotărârea instanţei nu este definitivă.

Dan Voiculescu poate fi liberat condiţionat, au decis, joi, magistraţii Judecătoriei Sector 5. Hotărârea instanţei nu este definitivă.

Decizia poate fi contestată în trei zile de la comunicare la Tribunalul Bucureşti.

La şedinţa de judecată de joi dimineaţă, avocatul lui Dan Voiculescu a susţinut, la Judecătoria Sector 5, că a mai existat o decizie definitivă a unei instanţe, care a spus în ianuarie că omul de afaceri poate fi liberat condiţionat după şase luni, şi nu în octombrie 2017, aşa cum au susţinut procurorul DNA şi Comisia de liberări condiţionate a Penitenciarului Rahova, transmite News.ro.

Avocatul a mai susţinut că Dan Voiculescu a arătat "stăruinţă în muncă" în penitenciar şi că omul de afaceri "nu trebuie îndreptat, pentru că are o educaţie solidă", în timp ce procurorul DNA a spus că Dan Voiculescu a avut doar 57 de zile câştigate prin muncă, restul de peste 300 de zile fiind câştigate prin elaborarea de lucrări ştiinţifice pentru care nu există nicio dovadă că au fost redactate în penitenciar.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Dan Voiculescu poate fi liberat condiţionat, au decis magistraţii Judecătoriei Sectorului 5. Hotărârea nu este definitivă