Antena Meniu Search
x

Dăncilă, întâlnire cu Dragnea şi Tăriceanu la Palatul Victoria: 'E normal să avem o discuţie între Guvern şi liderii coaliţiei'

Premierul Viorica Dăncilă se întâlneşte miercuri, la ora 13.30, la Guvern, cu preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

Dăncilă, întâlnire cu Dragnea şi Tăriceanu la Palatul Victoria
Dăncilă, întâlnire cu Dragnea şi Tăriceanu la Palatul Victoria - Hepta

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că se va întâlni în această după-amiază, la Guvern, începând cu ora 13.30, cu preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

   'Am o întâlnire la 13,30 cu dl Tăriceanu', a declarat Dăncilă, după ce a participat la Conferinţa Naţională a Agricultorilor cu tema 'Agricultura - prioritate naţională'.

   Întrebată dacă la întâlnire va veni şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, Dăncilă nu a precizat.

   La insistenţele presei potrivit cărora liderul social-democraţilor şi-ar fi anunţat intenţia de a participa la întâlnire, Dăncilă a răspuns: 'E foarte bine, sunt liderii celor două partide care formează coaliţia şi este normal ca să avem o discuţie între Guvern susţinut de actuala coaliţie şi liderii coaliţiei'.

   Totodată, întrebată dacă la întâlnire se va discuta şi despre pilonul II de pensii, premierul a spus că nu.

   'Nu discutăm despre pilonul II în niciun caz', a afirmat Dăncilă.

   Chestionată de presă cu privire la subiectul întâlnirii de la ora 13,30, Dăncilă a declarat: 'O să vă spună dl Tăriceanu şi cu dl Dragnea', potrivit Agerpres .

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Dăncilă, întâlnire cu Dragnea şi Tăriceanu la Palatul Victoria: 'E normal să avem o discuţie între Guvern şi liderii coaliţiei'