Antena Meniu Search
x

Viorica Dăncilă, mesaj dur la adresa Opoziţiei: "Aţi devenit mult prea devreme aroganţi"

Guvernul rezistă, moţiunea de cenzură a picat! Viorica Dăncilă a trecut şi peste a treia încercare a Opoziţiei de a răsturna puterea. Doar 200 de parlamentari au votat împotriva Executivului, cu 33 mai puţini decât era necesar pentru ca moţiunea să treacă.

de Redactia Observator

la 18.06.2019, 22:16

Vezi și

Guvernul rezistă, moţiunea de cenzură a picat! Viorica Dăncilă a trecut şi peste a treia încercare a Opoziţiei de a răsturna puterea. Doar 200 de parlamentari au votat împotriva Executivului, cu 33 mai puţini decât era necesar pentru ca moţiunea să treacă. Au fost dezbateri cu scandal. Iar cei care nu au luat cuvântul la tribună au mâncat în sală sau au căutat maşini pe internet. 

Este rezultatul unei zile pline în Parlamentul României. Guvernul Dăncilă a dat din nou testul moţiunii de cenzură. Al treilea de la învestire. 

Viorica Dăncilă a transmis următorul mesaj către Opoziţie: "Aţi devenit mult prea devreme aroganţi, iar această aroganţă vă va duce la pierzanie, ne vom vedea la următoarele alegeri electorale şi vom vedea dacă veţi vorbi în acelaşi mod".

Înaintea şedinţei, toate grupurile parlamentare au avut întâlniri pentru a pune la punct ultimele detalii şi strategii. Negocieri s-au purtat până în ultimul moment. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De celalată parte, în tabăra Puterii, parlamentarii nu au dat semne că ar avea emoţii. 

Aproape tot cabinetul Dăncilă a fost în sala de plen. În timpul dezbaterilor, cele două tabere s-au întrecut în atacuri şi reproşuri. 

Ca de obicei, Viorica Dăncilă a dat startul atacului: "Stimați colegi din Opoziție, vă întreb cu toată sinceritatea. Chiar vă doriți să veniți la guvernare? Chiar vă doriți să schimbați acest guvern până la viitoarele alegeri? Eu știu că nu". 

Unii parlamentari nu au părut interesaţi de duelurile verbale de la tribună. Au şuşotit între bănci sau au mâncat napolitane şi au împarţit o cutie cu dulciuri. Tehnologia a fost cea care i-a preocupat cel mai mult. Fie că a fost vorba de jocuri, reţele de socializare sau maşini de vânzare. 

Chiar şi Viorica Dăncilă a fost distrasă din când în când de telefon. Iar unii miniştri chiar au ieşit din sala de plen în timpul dezbaterilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Viorica Dăncilă, mesaj dur la adresa Opoziţiei: "Aţi devenit mult prea devreme aroganţi"