Antena Meniu Search
x

Video Scandal pe holurile Parlamentului: doi deputați erau la un pas să se bată. Dan Tănasă (AUR): „Ești un zero barat. Păduche”

Deputatul AUR Dan Tănasă l-a înjurat, miercuri, după votul pentru desființarea SIIJ, pe colegul său de la USR Ionuț Moșteanu, în timp ce Dan Barna și Stelian Ion susțineau declarații de presă: „Ești un zero barat, ești nimeni-n drum!”. Tănasă le-a adresat injurii și altor doi deputați de la USR - Bogdan Rodeanu și Silviu Dehelean pe care l-a făcut ”păduche”. Mai mult, la un moment dat, Tănasă și Silviu Dehelean erau la un pas să se bată.

de Redactia Observator

la 24.03.2021, 16:01

Vezi și

A fost scandal ca în curtea şcolii pe holurile Parlamentului. Dan Tănasă, deputat AUR, și Silviu Dehelean, deputat USR, şi-au spus cuvinte grele şi au fost un pas de bătaie astăzi în contextul discuţiilor pentru desfiinţarea Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie

Dan Tănasă, deputat AUR: ”Cine e, mă, jigodia asta? Ce, mă, păduche, ce, cum adică vii tu spre mine să mă ameninţi, că ce? ... Nu înţeleg!...Băi, dispari, mă, de aici! Bă, îţi ordon să dispari din faţa mea, tu nu auzi ce zic! Marş, mă, de aici, nu te mai uita aşa la mine!”

Dacă te bag în (...) o să zici că am ceva cu tine personal. Tu, le lângă George Simion, ești un zero barat. Ești un securist, puți de la o poștă a securism și îți fac o mare favoare că te bag în seamă. Ești un zero barat, ești nimeni-n drum”, i-a spus Dan Tănasă lui Ionuț Moșteanu, potrivit Mediafax.

Dialogul a avut loc în holul sălii de plen a Camerei Deputaților, lângă locul unde Dan Barna și Ion Stelian susțineau declarații de presă după ce deputații au votat pentru desființarea SIIJ. Contrele au continuat și cu Dan Barna, deputatul AUR cerându-i să îl respecte, pentru că „nu ne-am ciocnit paharele, nu am băut la aceeași crâșmă”. Deputații au votat, miercuri, proiectul de desființare a Secției pentru Investigarea Infracțiunilor în Justiție cu 171 de voturi „pentru” și 136 „contra”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri politice » Scandal pe holurile Parlamentului: doi deputați erau la un pas să se bată. Dan Tănasă (AUR): „Ești un zero barat. Păduche”