Antena Meniu Search
x

Diana Şoşoacă, amendă uriaşă după declaraţiile făcute la adresa lui Raed Arafat

Diana Şoşoacă a fost amendată de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, după ce a făcut mai multe declaraţii la adresa şefului DSU, Raed Arafat.

de Redactia Observator

la 12.01.2022, 13:49

Diana Şoşoacă, amendată după declaraţiile făcute la adresa lui Raed Arafat
Diana Şoşoacă, amendată după declaraţiile făcute la adresa lui Raed Arafat - Hepta / Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Conform unui comunicat transmis, miercuri, de către Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, Colegiul director a decis că afirmațiile „de ce nu se duce domnul Raed Arafat în țara lui de baștină”, „vorbește despre dânsul la persoana a III-a, probabil că i se trage din limba țării sale natale”, „nu știu cum domnul Raed Arafat și-a luat examenul de "cetățenie” și „trădătorii nu au ce căuta în România” constituie faptă de discriminare.

Se sancționează autorul declarației doamna Iovanovici-Șoșoacă Diana cu amendă contravențională de 5.000 de lei”, arată CNCD.

La finalul lunii noiembrie, Diana Şoşoacă spunea că Raed Arafat are „o armată de soldați” care „va intra peste noi în case să ne vaccineze”.

Diana Șoșoacă: Veţi avea parte de cea mai mare nesupunere civică

Pe acelaşi subiect

Ea a precizat că nu va vota Guvernul Ciucă pentru că "în condiţiile de dictatură sanitară" nu vrea şi "dictatură militară". 

"Eu vă spun un singur lucru, domnule general Ciucă, nu ştiu cum e armata acolo, că e cu ordin şi cu ascultare şi cu supunere, dar vă spun în calitate de jurist că există (...) dreptul la nesupunere civică. În momentul în care veţi avea 'paşaportul verde' sau, poate, instituiţi paşaportul kaki aprobat în Parlament şi veţi impune vaccinarea obligatorie, vă spun că eu, personal, voi scoate cât de mulţi români pot în stradă, şi cred că George Simion la fel, şi aveţi cuvântul meu că veţi avea parte de cea mai mare nesupunere civică, prin care poporul român îţi va redobândi libertatea, că tot vine 1 Decembrie.

Nu voi putea niciodată să votez un astfel de guvern, deşi sunt câteva persoane pentru care am un foarte mare respect (...), dar în condiţiile de dictatură sanitară, numai de dictatură militară nu am nevoie şi văd că îl păstraţi pe domnul Arafat acolo cu cei 90.000 de soldaţi care, cumva, vor veni cu o plăcere deosebită peste noi în casă. Există legitimă apărare. În condiţiile în care veţi încerca să ne obligaţi la vaccinare şi veţi intra peste noi în casă, atunci să ştiţi că avem dreptul să ne apărăm viaţa, în legitimă apărare. Dumnezeu să vă dea mintea cea de pe urmă!", declara Diana Şoşoacă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Diana Şoşoacă, amendă uriaşă după declaraţiile făcute la adresa lui Raed Arafat