Antena Meniu Search
x

Dragnea, atac dur la adresa preşedintelui Iohannis: "Probabil că numai cei care iau case de la stat prin fals pot sta la conducerea statului"

Liviu Dragnea a reacţionat la criticile lui Iohannis răspunzând că probabil numai cei care iau case de la stat prin acte false pot sta la conducerea ţării.

După ce preşedintele Klaus Iohannis a declarat că o persoană cercetată penal nu are ce căuta la conducerea statului, Liviu Dragnea a reacţionat răspunzând, ironic, că probabil numai cei care iau case de la stat prin acte false pot ocupa o funcţie la cârma unei ţări. 

”El vede şi ştie bine, e la curent demult cu asta. Nu a spus nimic nou. Probabil că numai cei care iau câteva case de la stat prin fals pot sta acolo (în conducerea statului - n. red.)”, a declarat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a mai spus că rezoluţia adoptată de Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD la Băile Herculane nu este îndreptată împotriva lui Klaus Iohannis.

Răspunzând unei întrebări, liderul PSD a mai spus că la şedinţa CExN de vineri nu s-a discutat despre luarea unor măsuri împotriva şefului statului. ”N-am luat în calcul şi nu luăm în calcul măsuri împotriva preşedintelui”, a adăugat Dragnea.

Sursă: News.ro 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Dragnea, atac dur la adresa preşedintelui Iohannis: "Probabil că numai cei care iau case de la stat prin fals pot sta la conducerea statului"