Antena Meniu Search
x

Emanuel Ungureanu, semnal de alarmă: "Nu am văzut şerpi şi şobolani în Herăstrău. Poate pentru că este beznă complet"

Deputatul Emanuel Ungureanu trage un semnal de alarmă în legătură cu starea în care a ajuns municipiul Bucureşti şi trimite săgeţi otrăvite către primarul Nicuşor Dan.

de Redactia Observator

la 09.08.2021, 15:23

Emanuel Ungureanu acuză că tinerii se plimbă pe întuneric în Herăstrău
Emanuel Ungureanu acuză că tinerii se plimbă pe întuneric în Herăstrău - Facebook Emanuel Ungureanu
  • Emanuel Ungureanu trimite sfaturi şi recomandări pentru primarii Nicuşor Dan şi Clotilde Armand.

Emanuel Ungureanu şi-a construit pledoaria în jurul subiectului "Parcul Herăstrău" şi susţine că acest parc "atât de iubit de bucureşteni arată la fel de rău ca în timpul mandatului catastrofal al doamnei Firea".

Emanuel Ungureanu a făcut trimitere către ştiri care evidenţiau prezenţa în parc a unor şobolani sau a unor şerpi: "Eu nu am văzut șobolani și șerpi pe aleile parcului, însă poate și din cauza faptului că în prea multe locuri din parc este beznă complet".

Emanuel Ungureanu se plânge că "tinerii care se plimbă la ore târzii își luminează pașii la lumina telefoanelor. Aleile sunt praf și pulbere, pline de gropi. Exact ca intrarea deplorabilă din parc de pe strada Elena Văcărescu. Iarba este uscată și spațiile care ar trebui să fie verzi arată dezolant. Mă reîntorc la beznă. Cât poate fi de scump să schimbi niște becuri? Coșurile de gunoi și foarte multe bănci sunt distruse. Aici sunt de vină oamenii necivilizați care tranzitează parcul, dar tu poți monta camere de supraveghere video. Poți dispune polițiștilor locali să patruleze constant. Nu am văzut picior de polițist și am înconjurat complet lacul Herăstrău. Sunt aproape 7 kilometri...".

Emanuel Ungureanu, sfaturi pentru Clotilde Armand şi Nicuşor Dan

Emanuel Ungureanu recomandă, voalat, ca parcul să treacă sub conducerea Primăriei Sector 1, pentru ca edilul de aici, Clotilde Armand, să se ocupe de acesta: "Înțeleg că ar vrea Clotilde Armand să preia administrarea acestui parc. Încercați să comunicați, chiar dacă este de notorietate faptul că nu vă suportați deloc. Sunteți demnitari, aleși prin vot direct, sunteți obligați să colaborați pentru comunitate. Constituția vă obligă la colaborare loială".

Concluzia lui Emanuel Ungureanu este cât se poate de clară: "Noi am promis că vom fi altfel. Voi sunteți responsabili dacă Bucureștiul pică din nou pe mâna PSD. Nicușor, te știam un om harnic, de teren. Mergi te rog seara în Parcul Herăstrău și scrie pe Facebook ce ai văzut și mai ales ce vei rezolva urgent. Dacă Clotilde Armand cobora din turnul de fildeș am fi avut mai devreme de şapte luni autorizația de demolare a cotețelor din curtea Spitalul Grigore Alexandrescu și astăzi am fi început construirea unui spital de 73 de milioane de euro. Nicușor, dacă ai coborî printre bucureșteni ai auzi nemulțumirile lor. Ești absent".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri politice » Emanuel Ungureanu, semnal de alarmă: "Nu am văzut şerpi şi şobolani în Herăstrău. Poate pentru că este beznă complet"