Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mihai Fifor, despre Viorica Dăncilă: "Cea mai bună propunere pe care PSD putea să o facă în acest moment"

Mihai Fifor a declarat marţi că Viorica Dăncilă este cea mai bună propunere pe care partidul putea să o facă în acest moment.

de Redactia Observator

la 16.01.2018 , 16:19

Mihai Fifor, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, a declarat marţi că Viorica Dăncilă este cea mai bună propunere pe care partidul putea să o facă în acest moment.

"Viorica Dăncilă are anvergură internaţională, este liderul parlamentarilor europeni români, este un om care a dovedit întotdeauna probitate morală, niciodată nu a putut fi contestată profesional. Eu cred că este cea mai bună propunere pe care PSD putea să o facă", a precizat Fifor, după şedinţa CExN al PSD.

Mai mulţi lideri social-democraţi au salutat decizia luată în CExN de a o propune pe Viorica Dăncilă pentru ocuparea fotoliului de prim-ministru.

Articolul continuă după reclamă

Adrian Gâdea, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale, a caracterizat-o pe Viorica Dăncilă ca fiind un om cu foarte multă experienţă politică, cu vechime în partid şi pe "linia cu Bruxelles-ul".

"Sunt convins că doamna Viorica Dăncilă va avea o colaborare foarte bună cu PSD, care a propus-o şi desemnat-o ca premier din partea PSD. Sunt convins că va comunica foarte bine cu preşedintele partidului, va colabora foarte bine cu partidul. Sunt convins că această colaborare constructivă pe care o va avea cu partidul, cu Comitetul Executiv al partidului, care e o formă colectivă de conducere, va fi una constructivă şi benefică în interesul cetăţenilor", a susţinut Gâdea.

Sursă: Agerpres

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Ştiri politice » Mihai Fifor, despre Viorica Dăncilă: "Cea mai bună propunere pe care PSD putea să o facă în acest moment"