Meniu
Search
x

Florin Cîțu a dansat și a cântat ”Tânăr vreau mereu să fiu” cu elevii de la Gheorghe Lazăr. VIDEO

Florin Cîțu a dansat și a cântat pe melodia celor de la Voltaj ”Tânăr vreau mereu să fiu” cu elevii de la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr, la ceremonia de începere a noului an școlar. La final a făcut poze cu elevii.

De Redactia Observator la 13.09.2021, 15:25
Vezi și

Florin Cîţu a participat la deschiderea noului an şcolar la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr din Bucureşti, una dintre cele şase şcoli-pilot din cadrul programului ”România Educată”.  Premierul a transmis că este bine ca şcoala să înceapă în format fizic. ”Depinde doar de noi să rămânem aşa tot anul”, a transmis premierul.

”Ce bine e să ne întâlnim aici în format fizic, depinde doar de noi să rămânem aşa tot anul. Am încredere că veţi face tot ce ţine de voi să rămânem în format fizic anul acesta, din partea mea aţi văzut că este scenariul meu de bază”, a declarat Florin Cîţu.  

”Mă bucur să marchez deschiderea anului şcolar 2021/2022 la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr din Bucureşti. Sunt sigur că vă întrebaţi de ce am ales să fiu prezent astăzi la acest liceu şi nu la altul. Dincolo de performanţele cunoscute ale elevilor, liceul vostru este primul din Capitală care îşi asumă începând de azi startul unor reforme profunde.

Este extraordinar că alegeţi să implementaţi un program pilot care înseamnă un model curricular de secol XXI, un program pilot bazat pe coordonatele definite în proiectul România Educată. Mai concret, ce înseamnă acest lucru. Un proces de predare, învăţare, evaluare, mai apropiat de cerinţele şi exigenţele unei învăţământ modern, centrat în mod real pe elev”, a mai declarat premierul.  Acesta s-a referit şi la Programul ”România Educată” şi la investiţiile care se vor face prin PNRR.  

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri politice » Florin Cîțu a dansat și a cântat ”Tânăr vreau mereu să fiu” cu elevii de la Gheorghe Lazăr. VIDEO