Antena Meniu Search
x

Florin Cîțu: Parlamentarii coaliţiei de guvernare nu vor vota la moţiune. Pot participa pentru divertisment

Premierul Florin Cîţu a afimat, luni seară, după şedinţa coaliţiei, că paramentarii partidelor aflate la guvernare nu vor vota mâine la moţiunea de cenzură depusă de PSD. ”Dacă vor să participe, pentru divertisment...”, a adăugat premierul.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 28.06.2021, 22:33

Florin Cîțu și liderul PNL Ludovic Orban
Florin Cîțu: Parlamentarii coaliţiei de guvernare nu vor vota la moţiune. Pot participa pentru divertisment - Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Florin Cîţu a fost întrebat, luni, după şedinţa coaliţiei, cum a gestionat discuţia despre moţiunea de cenzură, având în vedere că nu a mai discutat de mult cu liderul PNL şi a afirmat: ”Vorbesc foarte des cu liderul partidului. Decizia este clară, am anunţat-o de săptămâna trecută, parlamentarii Coaliţiei de guvernare nu vor vota mâine la moţiune. Dacă vor să participe, pentru divertisment, dar nu vor vota mâine la moţiune”, potrivit news.ro.

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu

Moțiunea de cenzură „România eșuată. Recordul fantastic al guvernului Cîțu”, inițiată de 156 deputaţi şi senatori PSD va fi dezbătută și votată marți în plenul reunit al celor două camere ale Parlamentului.

Liderul senatorilor USR Radu Mihail a afirmat că grupurile parlamentare ale USR PLUS vor participa la dezbaterea de marţi din plenul reunit a moţiunii de cenzură a PSD împotriva Guvernului, însă, la fel ca partenerii de coaliţie, nu vor vota moţiunea de cenzură.

Anterior, Dan Barna preciza că aleşii USR PLUS vor vota împotriva moţiunii de cenzură, însă Ludovic Orban sublinia că decizia în coaliţie a fost ca parlamentarii partidelor din coaliţie să nu voteze deloc moţiunea. „Vom sta în sală, vom fi prezenţi, însă nu vom vota moţiunea de cenzură, la fel ca ceilalţi parteneri din coaliţie”, a afirmat Radu Mihail.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri politice » Florin Cîțu: Parlamentarii coaliţiei de guvernare nu vor vota la moţiune. Pot participa pentru divertisment