Meniu
Search
x

Gabriela Firea anunță că depune plângere pe numele lui Rareș Bogdan

Gabriela Firea a anunțat că va depune plângere pe numele lui Rareș Bogdan, ca răspuns la afirmațiile făcute sâmbătă de europarlamentarul PNL.

De Cristian Toteştean la 18.01.2020, 16:10

Gabriela Firea a anunțat că va depune plângere pe numele lui Rareș Bogdan, ca răspuns la afirmațiile făcute sâmbătă de europarlamentarul PNL.

Primarul Bucureștiului a făcut anunțul într-o postare pe Facebook.

”Depun plangere pe numele cetateanului Bogdan Rares. Sa vina in fata instantei cu dovada ca eu am periclitat parteneriatele strategice cu UE si SUA si ca am furat, asa cum a declarat azi. Sa aduca dovezi palpabile, nu vorbe. La o declaratie atat de grava, trebuie ca are si dovezi. Si nu tine in justitie daca iese vreo colega de partid sa spuna ca a fost metafora sau pamflet”, a scris Gabriela Firea.

Anunțul vine după ce, tot sâmbătă, Rareș Bogdan, într-o declarație pentru Mediafax a respins propunerea unui guvern de uniune națională, înaintată de liderul PSD Marcel Ciolacu, spunând: ”Nu guvernăm cu hoții”.

Rareș Bogdan a mai susținut că PNL nu va guverna ”cu cei care au atacat statul de drept și au periclitat parteneriatele noastre vitale cu Uniunea Europeană și SUA și care până la această ora nu au recunoscut că au greșit”.

El a enumerat și numele unor membri PSD: ”Nu suntem dispuși să stăm alături de Oprișan, Codrin, Buzatu, Bădălău, Stănescu, Firea, Olguța, Budai, Nicolicea, Iordache, Arsene”, a afirmat Rareș Bogdan.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri politice » Gabriela Firea anunță că depune plângere pe numele lui Rareș Bogdan