Antena Meniu Search
x

Gabriela Firea s-a retras din cursa pentru prezidenţiale

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea şi-a anunţat colegii în Biroul Permanent Naţional al PSD că îşi retrage candidatura la alegerile prezidenţiale, susţin surse politice.

Gabriela Firea s-a retars din cursa pentru Cotroceni
Gabriela Firea s-a retras din cursa pentru prezidenţiale - Observator.tv

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea şi-a anunţat colegii în Biroul Permanent Naţional al PSD că îşi retrage candidatura la alegerile prezidenţiale, susţin surse politice.

Decizia de retragere a Gabrielei Firea vine după ce primarul Capitalei nu a primit susţinerea filialelor PSD, susţin aceleaşi surse politice.

De altfel, Firea afirmase, înaintea reuniunii social-democraţilor, că, în cazul în care membrii Comitetului Executiv Naţional al PSD, în majoritate covârşitoare, nu consideră că această cale este cea potrivită, acceptă decizia.

Totodată, edilul Capitalei a declarat că „dragoste cu de-a sila nu se poate” în contextul alegerii unei alte opţiuni de candidat la alegerile din toamnă.

Pe acelaşi subiect

Social-democraţii se reunesc, marţi, în Birou Politic Naţional, pentru a-şi alege candidatul la prezidenţiale, urmând ca propunerea să fie validată în Comitetul Executiv Naţional.

Anterior, atât Gabriela Firea cât şi Viorica Dăncilă şi-au anunţat intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale. Iniţial, şi Eugen Teodorovici precum şi Mihai Fifor au anunţat că vor să candideze pentru Palatul Cotroceni, dar ulterior şi-au retras candidaturile.

În septembrie, candidaţii pentru prezidenţiale trebuie să îşi depună semnăturile, iar pe 10 octombrie se dă startul ampaniei electorale.

Pe 10 noiembrie, va avea loc primul tur de scrutin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Gabriela Firea s-a retras din cursa pentru prezidenţiale