Antena Meniu Search
x

Codrin Ştefănescu, despre rezultatul sondajului privind candidatul PSD la prezidenţiale: "Toată lumea va avea un şoc!"

Astăzi, PSD anunţă oficial cu cine intră în cursa pentru Cotroceni. Trei nume au rămas pe lista pentru alegerile prezidenţiale: Viorica Dăncilă, Gabriela Firea şi Liviu Pleşoianu. Ieri, Codrin Ştefănescu s-a arătat nemulţumit de faptul că sondajele PSD privind prezidenţiale sunt ţinute secret.

Trei nume au rămas pe lista pentru alegerile prezidenţiale: Viorica Dăncilă, Gabriela Firea şi Liviu Pleşoianu
Codrin Ştefănescu spune că toată lumea va avea un şoc după desemnarea candidatului PSD la prezidenţiale - Facebook

Astăzi, PSD anunţă oficial cu cine intră în cursa pentru Cotroceni. Trei nume au rămas pe lista pentru alegerile prezidenţiale: Viorica Dăncilă, Gabriela Firea şi Liviu Pleşoianu. Ieri, Codrin Ştefănescu s-a arătat nemulţumit de faptul că sondajele PSD privind prezidenţiale sunt ţinute secret.

Partidul condus de Viorica Dăncilă anunţă astăzi pe cine trimite în lupta pentru preşedinţie în cadrul şedinţei CEX. Tensiunile, însă, sunt uriaşe în PSD, iar războiul intern pare să se dea acum între premier şi primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Într-o postare pe Facebook, fostul secretar al PSD, Codrin Ştefănescu, a scris că toată lumea va avea un şoc după ce sociologul Marius Pieleanu va prezenta în CEX ”sondajul secret” .

”Mâine (azi n.r.) e ziua cea mai importantā din istorie! Misterul va dispārea cu totul. Secretul va fi, in sfârsit, cunoscut! Si toatā lumea va avea un soc! La Cex-ul de mâine urmeazā sa fie prezentat sondajul lui Pieleanu. Sunteti pregātiti pentru asta? Eu nu cred...”, scrie Codrin Ștefănescu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ieri, Codrin Ştefănescu s-a arătat nemulţumit de faptul că sondajele PSD privind alegerile prezidenţiale sunt ţinute secret, iar social-democraţii vor trebui să susţină un candidat, fără a şti care îi sunt şansele reale. Potrivit fostului secretar general al partidului, mulţi candidaţi nici măcar nu apar în sondajele comandate.

„Până acum, când mai sunt câteva ore până la CEx, nimeni din partid, niciunul dintre primari, şefii de judeţe, niciunul dintre senatori sau deputaţi, nimeni din electoratul nostru şi niciun român nu ştie sondajele reale pe care PSD le-a achitat şi le-a făcut în ultimele patru săptămâni legate de cum este în sondaje fiecare candidat. În România în acest moment există o mare parte din electorat care doreşte mai departe dreptate până la capăt, drepturi şi libertăţi, să nu se mai petreacă abuzuri în România. Ar dori un candidat care să nu uite de acest tip de mesaj.

Din păcate în acest moment nu avem nici măcar un candidat. Mâine la CEx se va stabili, probabil, un candidat care nu ştiu cum apare în sondaje şi ni se cere nouă tuturor să îl susţinem pe acest candidat. Că vine din afara partidului, din interior, nu ştiu ce să zic, părerea în interior este împărţită. Nu prea suntem mulţumiţi mai deloc cu acest lucru”, a afirmat Codrin Ştefănescu, la Antena 3.

În septembrie, candidaţii pentru prezidenţiale trebuie să îşi depună semnăturile, iar pe 10 octombrie se dă startul ampaniei electorale.

Pe 10 noiembrie, va avea loc primul tur de scrutin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri politice » Codrin Ştefănescu, despre rezultatul sondajului privind candidatul PSD la prezidenţiale: "Toată lumea va avea un şoc!"