Antena Meniu Search
x

Hayssam „îl lovește” pe Băsescu!

Din spatele gratiilor, Omar Hayssam scrie pe Facebook despre relaţia cu Traian Băsescu dar şi despre medicul Mohammad Yassin.

Din spatele gratiilor, Omar Hayssam scrie pe Facebook despre relaţia cu Traian Băsescu dar şi despre medicul Mohammad Yassin.  

Yassin ar fi spus că Omar Hayssam a fost scos din închisoare cu ajutorul lui Traian Băsescu. Hayssam mai povesteşte cum a ajuns să sponsorizeze campania electorală a lui Traian Băsescu din 2004, dar şi despre relaţia dintre Băsescu şi Mohammad Yassin, medicul care a negociat răpirea jurnaliştilor din Irak.

Omar Hayssam spune că a finantat campania din 2004 fără să primească vreo chitanţă.

"Am decis să donez PD-ului echipamente medicale în valoare de peste 100.000 de dolari americani. Am achiziţionat aceste echipamente şi le-am dus la sediul PD-ului din strada Modrogan nr.1, sector 1, eu împreună cu Mohamed Munaf şi Mohammad Yassin. Acolo ne-am întălnit cu George Albu, căruia i-am spus că aceasta este o donaţie pentru partid. Acesta mi-a mulţumit şi i-a dat şoferului camionului o adresă din Târgovişte, spunăndu-i să ducă echipamantele medicale la acea adresă. Am plecat desigur fără nicio chitanţă, ca de fiecare dată."

Realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire", Radu Tudor, a explicat că dezvăluirile lui Hayssam sunt tardive, dar că se strânge laţul în jurul lui Traian Băsescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri politice » Hayssam „îl lovește” pe Băsescu!