Antena Meniu Search
x

Klaus Iohannis critică sistemul de învăţământ din România: "Un sistem învechit, cu o mulţime de idei incoerente"

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că îşi doreşte un sistem de învăţământ cu strategii bine gândite, în contextul în care acesta este, în prezent, învechit.

Preşedintele Iohannis a criticat în termeni duri sistemul de învăţământ din România, spunând că este unul învechit, cu idei incoerente - Sursă: Hepta

Preşedintele Klaus Iohannis, prezent la lansarea prototipului casei solare EFdeN Signature a criticat în termeni duri sistemul de învăţământ românesc, spunând că este unul plin de idei învechite.

"Avem nevoie de o Românie educată, o Românie în care numărul copiilor care fac performanţă creşte, în timp ce dezvoltarea sistemului de învăţământ se bazează pe strategii bine gândite. Asta ce v-am descris este dorinţa mea. Ceea ce avem este un sistem învechit, cu o mulţime de idei incoerente, care ajung, culmea, de multe ori să devină iniţiative legislative sau ordonanţe", a spus şeful statului, care a participat la lansarea prototipului casei solare EFdeN Signature.

Sursă: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri politice » Klaus Iohannis critică sistemul de învăţământ din România: "Un sistem învechit, cu o mulţime de idei incoerente"